TARKAN KONSERİ VERDİ COŞKUYU YAZASIM VAR:)

EN GÜZEL ZAMAN #TARKANZAMANI

Ben dün gece (31.8.) Açıkhava'da bir TARKAN konserine daha gittim, dün bütün gün içim içime sığmadı, tarttım kendimi noluyorum diye. Sanki uzun zamandır görmediğim, kavuşunca nasıl mutlu olup coşacağımı bildiğim, o anın hayaliyle bile yüzümde istemsiz bir gülümsemeyle dolandığım, eski bir dost, bir aşığa gider gibi elim ayağım karışarak çıktım evden. Bir hazırlık, bir heyecan, bir süs püs kızlarımla havaya girdik, verdik coşkuyu, kız kıza eğlenceli bir partiye gider gibi kıkırdayarak çıktık evden. 

Gelince eve epey oturdum videoları izledim, devam ettim konsere, uykuya dalamadım, uyuyamadım, yaşadığım adrenalini, duygu patlamasını yazmadan boşalamayacağımı anlayınca hem duygularımı hem konser video ve fotolarını paylaşmak istedim. Güzel, mutlu anları insanlarla paylaşmak istidadımda var galiba, katiyen mani olamıyorum:) Hiç "cool" duramıyorum yani:) Bir resim koy sosyal medyaya geç git, ama bende nerdeee...

Arabada kızlarıma "bakın valla bu sefer çekim yapmayacağım, anı yaşayacağım, zaten çok foto/video var herkes koydu, kendi resmi sayfasında profesyonel fotolar çok güzel, ne gerek var falan, zırvalıyorum işte:))

Ama nerdee, o vakur duruş perde açılıncaya kadarmış... Büyülenmiş gibi sarıldım telefona, kayda geçirmek istedim ama keşke yatay çekmeyi, hafızayı boşaltmayı akıl etseymişim:) Baktım bütün Istanbul'un cool kadınları, ünlüleri da sarıldı telefonlara, koyverdik gitti:)) Çığlık çığlık öpücükler gönderildi, aldık selamını daha ne olsun:) 

Tarkan ailemizin anı defterinde özeldir. 1994'de hiç unutamayız efsane kasetini alıp Bodrum'a yola çıkmıştık, Gitme, Unutmamalı, Kış Güneşi çal sonuna kadar A yüzü, çevir çal çevir tüm kaseti avaz avaz şarkı söyleyerek ezberlemiştik. Bodrum'a tek kasetle gelmiştik, bir yandan da habire "bu kadar güzel şarkıyı bir kasette toplamış, sonrakinde ne yapacak" diyorduk, derdi bize düşmüştü

Bir ayakkabı kutusu kaset saklarım, çıkardım Kayahan öldüğünde mutfakta bir Radyo/CD/kaset çalar vardır, ben mutfaktayken illa müzikle çalışırım, o zaman sanki ben yapmıyormuşum gibi gelir, şarkıya konsantre olur söylerim:)) Sıradan geçiyor şimdi 90'lar... 

Heyecanla Açıkhava'ya girdik oturduk. İçimde tutamadım hemen sosyal medyaya şu notu yazdım: "O en güzel bakan, en güzel gülen, güzel şarkılarıyla 20 yıldır bizi mest eden, en özel, en efendi adamı yılda bir kez ilaç niyetine içimize çekmeye, ruhumuzu yıkamaya, arınmaya, toplu terapiye geldik". Bunu çok içtenlikle ve yürekten söylüyorum Tarkan konseri Açıkhava'da gerçek bir toplu terapi. Herkes ayakta dans ediyor, eşlik ediyor, her şarkı ayrı bir ortak geçmişimiz, hayatımızın bir fazı.

O da bunun farkında, çok güzel konuştu aralarda. "Hepimizin içi karardı, beraber boşalmaya, oynamaya, toplu terapiye geldik, siz ağlamayın ben ağlarım sizin yerinize de" dedi. Canımız o....

Öyle güzel bir enerjisi var ki içinize sokasınız geliyor. Bir kıvılcımla o aurası ateş alacak, sanki Açıkhava coşkusu elle tutulur büyülü bir hale, başka bir gezegene dönüşüyor.

Ben coşkuyu hep beraber yaşamayı çok seviyorum. Konserlerde oturduğu yerden lütfen el çırpan, şarkıya zorla katılan/ya da direnen, ay ben ayağa kalkmam, oynamam, eşlik etmem" diyenlere ve böyle yapanlara da çok gıcığım, otur evinde CD dinle o zaman:)) Bende hep bir endişe hissi oluşur böyle anlarda, "ay ayıp oluyor" sanatçıya.

Dün gece boyuncaki terapi hepimize müthiş iyi geldi. Yine aile anılarımıza güzel bir anı daha kattı. Büyük kızım bu yıl masterdaydı ve tezini yazdı, büyük stres altında geçti bu yaz ayları onun için. Son rötuşlarla akşam saat 8 gibi tezini mail ile hocasına yolladı ve öyle çıktık. Öyle büyük bir kutlamaydı, boşalmaydı bizim için. İnşallah doktora tezini de böyle bir atmosferde kutlarız. Haftaya yine yolcu güzel bir veda oldu Tarkan ile.

Böyle özel bir geceydi bizim için, kızlarım dalga geçiyor tabi şimdi "anne hani hiç çekmeyecektin" diye, ama ben güzellikleri kayda geçirmeyi, paylaşmayı çok seviyorum. Gece saat 1.30 oldu, dün 2-3 saat uyuduysam, yine de yatasım yok, zevkle saatlerdir videoları yüklüyor, yazıyorum.  

Giden var gidemeyen var, yurtdışında gurbetçi arkadaşlarım var. Gidip benim gibi doyamayan var. Buyurun madem çektim arşivde kalmasın, hepiniz için konser kayıtları, azar azar çektim, çok dans etiim. Kışın kasvet bastıkça, daraldıkça açar izlerim, Tarkan tüm ihtişamıyla sizin de içinizi açsın:)

Vee Perdee... Perde açılır asansörle sahneye iner... sihir başlar. 

AÇILIŞ ÖLÜRÜM SANA



BAKIŞININ GÜLÜŞÜNÜN HASTASIYIZ


tarkan en güzel resim, tarkan fotoları, tarkanzamanı, açıkhava cemil topuzlu tarkan,


Tarkan Konseri, Tarkan Konseri 2015


tarkancoll, tarkanzamanı




BEN ONA TALİBİM
Bir erkeğe oryantal bu kadar mı yakışır:)
Videolar anı da yaşamak için bazen kısa:)


AY

KIŞ GÜNEŞİ

SÜRPRİZ

LEYLA TATSAYDI "TARKAN" SEVGİSİNİ, SEVER MİYDİ MECNUN'U ÖYLESİNE
 "Biz BİR'iz, eskiden beri birlikte bu topraklarda dostça yaşadık ama bizi bölmeye çalışıyorlar, gelin türkülerle BİR'liğimizi hatırlayalım, beraber söyleyelim"


LEYLİM LEY

Aldık mesajını: Bu Da Gelir, Bu Da Geçer Ağlama


  ERKAN OĞUR TARKAN UZUN İNCE BİR YOLDAYIM


ŞİMDİ ARTIK DAĞITALIM KEDERİ

KUZU KUZU




TARKANA ŞARKI BAŞLAYINCA BİR SÜRPRİZ



TABLO MÜTHİŞTİ

DUDU DUDU



O başka bir gezegenden, bizi mest etmek için kanatlanmış gelmiş! Çok başka çok!:)) Hep var ol hayatımızda Sevgili TARKAN! Adını kalbimize ince ince, gözümüze sokmadan yazmışsın meğer...

Bu hüzünlü günlerde bana en iyi gelen şey müzik, umarım size de iyi gelir. Akıl ve ruh sağlımızı korumak için #müziksusmasın.

Sevgilerimle,
Aydan 


Not: Facebook'ta blog için Aydan Ugur (Blogger) sayfası açtım, her yazımı paylaşıyorum, sayfamı beğenip oradan da takip edebilirsiniz blogu. Sizlerin sayfalarınızda paylaşımlarız beni daha çok insana ulaştırır, çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim. Ben yazmaktan çok keyif alıyorum, umarım siz de keyifle okuyorsunuzdur:)




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANİ İŞİTME KAYBIM

YENİ HOBİM ÇİNİ BOYAMA

Kapalıçarşı Dosyası - Alışveriş Adreslerim